„Семафоризација” 8

У сарадњи са Градском Управом за спорт и омладину и Канцеларијом за младе Града Новог Сада, Центар за промоцију безбедности саобраћаја осму годину заредом организује пројекат „Семафоризација”. Овај пројекат до сада је обухватио више од 3.500 ученика завршних разреда средњих школа који су, према истраживањима, једна од најугроженијих категорија у саобраћају. У Техничкој школи „Милева Марић Ајнштајн” организован је финални квиз о познавању саобраћајних прописа, у коме су учествовали ученици завршних разреда Техничке школе „Милева Марић Ајнштајн”, Средње машинске школе и Гимназије „Лаза Костић”, чији су ученици и победници овогодишњег квиза.

У раду жирија учествовали су Дејан Милојевић, официр Одељења саобраћајне полиције у Полицијској управи Нови Сад, Биљана Стојковић, члан Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима на територији Града Новог Сада, Томислав Петровић из Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије и Марко Топо, извршни директор ЈКП „Паркинг сервис” Нови Сад.

Марко Топо, извршни директор ЈКП „Паркинг сервис” Нови Сад, овом приликом je изјавио: „Пројекат ‚Семафоризација’ је од изузетне важности и представља свеобухватну едукацију, како такмичара тако и свих оних који учествују у њему. Подржавамо овај пројекат пре свега зато што су циљна група средњошколци чија је едукација, као будућих учесника у саобраћају, од непроцењиве важности.”
20.11.2018