Радови на реконструкцији паркиралишта у Улици др Ивана Рибара

Вести -
Радови на реконструкцији паркиралишта у Улици др Ивана Рибара

Img 8543

ЈКП „Паркинг сервис” обавештава грађане да су почели радови на реконструкцији паркинг места и тротоара у Улици др Ивана Рибара.

Радови се изводе на површини од око 1.000 квадратних метара, односно 70 паркинг места, као и на 100 квадратних метара тротоара. Паркинг места ће се реконструисати употребом растер плоча које су у последње време незаобилазне у уређењу паркинг простора, као најбоље и најприхватљивије еколошко и естетско решење. На овом простору биће постављен и паркинг за бицикле капацитета 30 бицикала. Рок за извођење радова је 120 дана.

Грађани који имају пребивалиште у овој улици и аутомобил у власништву, могу да купе повлашћену станарску паркинг карту по цени од 200,00 динара на месечном нивоу. Станарска паркинг карта важи за паркиралиште на Булевару ослобођења, а уплата се може извршити на Благагајни Предузећа у Улици Филипа Вишњића 47 (за регулисање станарске паркинг карте потребно је дати на увид личну карту и саобраћајну дозволу) као и електронским путем, коришћењем апликације еППК. Апликацији се може приступити на интернет адреси www.parkingns.rs, у одељку еППК. У опцији „Дужина трајања” потребно је одабрати период од 3 (три) месеца.

За све додатне информације грађани могу да контактирају ЈКП „Паркинг сервис“ Нови Сад, позивом на бројеве: 021/472 41 40 и 0800/021 104.

 
[one_third][/one_third]

[one_third][/one_third]

[one_third][/one_third]

[one_third]

[/one_third]

[one_third][/one_third]