Радови на реконструкцији паркиралишта на Булевару ослобођења

Вести -
Радови на реконструкцији паркиралишта на Булевару ослобођења

Img 1974
 
ЈКП „Паркинг сервис” почело је са радовима на реконструкцији паркиралишта на Булевару ослобођења. Радови ће се изводити у две фазе: од Футошке улице до Улице браће Рибникар, а затим од Улице Максима Горког до Јеврејске улице.

Услед деловања коренског система дрвећа као и атмосферских прилика паркинг места су у лошем стању, што неминовно утиче на квалитет и безбедност паркирања. Приликом радова на реконструкцији биће урађена санација и пресвлачење газеће површине на 149 паркинг места, од чега је 7 паркинг места резервисано за возила особа са инвалидитетом. Такође, планирано је уређење и повећање тзв. „баштица” око постојећих стабала која ће бити у потпуности сачувана, што ће им омогућити несметан раст и развој.

Рок за завршетак радова је 90 дана.

Подсећамо да је ЈКП „Паркинг сервис” и у претходном периоду реконструисало паркиралишта на Булевару ослобођења и то од Булевара Јаше Томића до Булевара краља Петра Првог (са обе стране), на том потезу урађено је 350 паркинг места. Након тога реконструисана је и лева, непарна, страна, од Булевара краља Петра Првог до Улице Пап Павла, када је урађено 130 паркинг места, као и десна, парна страна (на потезу од Булевара краља Петра Првог до Улице Новосадског сајма), када је реконструисано 125 паркинг места за опште кориснике и 7 паркинг места за возила особа са инвалидитетом. Прошле године урађена је деоница од Улице Новосадског сајма до Футошке улице, односно од Јеврејске улице до Улице Пап Павла, што је подразумевало реконструкцију 105 паркинг места за опште кориснике, од тога 5 паркинг места за возила особа са инвалидитетом.
 
[one_third][/one_third]

[one_third][/one_third]

[one_third][/one_third]

[one_third][/one_third]

[one_third][/one_third]