„Беби” паркинг карте

Данас, 27. марта 2019. године, у просторијама Клиничког центра Војводине (КЦВ), ЈКП „Паркинг сервис” промовисало је „беби” паркинг карте, којима се поклања 30 сати бесплатног паркирања за родитеље новорођене деце.

Конференцији су присуствовали Стеван Лугоња, директор ЈКП „Паркинг сервис”, проф. др Тихомир Вејновић, управник Клинике за гинекологију и акушерство и Ненад Ердељан, помоћник директора КЦВ за техничко-комерцијалне послове.

„Необично ми је драго што смо као Предузеће у прилици да нашим суграђанкама олакшамо плаћање паркирања и да им поклонимо 30 сати бесплатног паркирања. Ово је животни периoд младих родитеља који се памти за сва времена и сигурно је да нема лепшег ни важнијег осећања од тога да је у наше животе дошао нови члан породице, да смо добили дете. На овај начин желели смо да олакшамо родитељима комуникацију од куће до саветовалишта, редовних контрола и свега онога што је карактеристично за овај период живота и детета и родитеља. Желели смо да им олакшамо одласке код лекара и да се макар у тим тренуцима не оптерећују плаћањем паркирања”, изјавио је Стеван Лугоња, директор ЈКП „Паркинг сервис”.

Проф. др Тихомир Вејновић похвалио је иницијативу „Паркинг сервиса” нагласивши да је то хуман и прагматичан гест једног градског предузећа које и на овакав начин води рачуна о нашим мајкама и деци. Вејновић је нагласио и да се на Клиници за гинекологију и акушерство годишње породи 4.000 Новосађанки.

Право на бесплатно паркирање и коришћење „беби” паркинг карте имају родитељи са пребивалиштем на територији Града Новог Сада. Карте се могу преузети у Служби за продају ЈКП „Паркинг сервис”, у Улици Филипа Вишњића 47, радним данима од 8 до 16 часова.

Више информација можете пронаћи на страници: „Беби” паркинг карте