Eлектронска повлашћена паркинг карта (еППК)

Espk ilustracija

ЈКП „Паркинг сервис” Нови Сад увело је нову услугу – куповину електронске повлашћене паркинг карте (еППК). Грађани који испуњавају прописане услове, од сада имају могућност да изврше куповину без доласка на Благајну нашег Предузећа, да поднесу захтев и све обавезе плаћања регулишу из удобности свог дома или канцеларије.

Порталу еППК корисници могу приступити и преко интернет презентације ЈКП „Паркинг сервис”, у одељку Повлашћене и претплатне паркинг карте – Повлашћена станарска паркинг картица.

Први корак је регистрација на порталу еППК након чега се, уношењем корисничког имена и лозинке, попуњава захтев. Уколико подносилац захтева испуњава неопходне услове добиће потврду да је захтев одобрен као и предрачун за тражене услуге, који може да плати електронски или у пошти/банци. По евидентирању уплате подносилац захтева добија имејл са обавештењем о активацији и периоду важења паркинг карте, као и списак улица у којима паркинг карта важи. Повлашћена паркинг карта издаје се на временски период од најмање месец дана и највише 12 месеци.