Мобилна апликација ”nSpark”

ЈКП „Паркинг сервис” обавештава кориснике да је креирана нова мобилна апликација nSpark, која омогућaва приступ свим услугама паркирања на једном месту: плаћање услуге паркирања коришћењем платне картице, IPS плаћање, куповину електронског новца, SMS, „беби” паркинг карте, проверу да ли је за возило издата еППК, да ли се возило налази на депоу Предузећа, да ли је „паук” покушао да уклони возило, као и добијање обавештења о истеку паркинг карте.

За коришћење ових услуга потребна је инсталација апликације (са Google Play Store-а или App Store-а), регистрација и креирање корисничког налога што се може учинити на интернет презентацији Предузећа у одељку Начини плаћања, где се налази и Упутство за коришћење мобилне апликације nSpark.

За све оне који остварују право на „беби” паркинг карте, нова апликација омогућава активацију 30 сати бесплатног паркирања. Активација се може извршити у Служби за продају ЈКП „Паркинг сервис”, Филипа Вишњића 47, радним данима од 9 до 15 сати. Све додатне информације могу се пронаћи на интернет презентацији Предузећа у одељку „Беби” паркинг карте, као и телефоном: 021/472 41 40.