Нова паркиралишта за бицикле

ЈКП „Паркинг сервис” организовањем паркиралишта (држача) за бицикле подстиче и афирмише вожњу бицикла као алтернативни превоз у граду. Држачи за бицикле намењени су свима онима који возе своје бицикле, како би на безбедан и културан начин могли да их паркирају. У циљу стварања квалитетнијих услова за одвијање бициклистичког саобраћаја реагујемо на захтеве грађана па је тако већина локација, на којима су постављени држачи, резултат анализе потреба наших суграђана као и приступачност терена бициклистима – на овај начин покривене су све значајније институције: домови здравља, пијаце, банке, као и стамбене зграде. Укупно, до сада, постављено је више од 2.000 држача, на преко 250 локација.
 
И ове године настављамо са постављањем 180 држача (капацитета 360 бицикала) на 25 локација: двориште основних школа („Прва војвођанска бригада”, „Јован Поповић”, „Душан Радовић”), двориште вртића „Звончић” у Каћу, Радничка улица, улице Анђе Ранковић и Бате Бркића на Новом насељу, више локација на Булевару ослобођења, Улица Молнар Ђуле на Детелинари…
 
Позивамо грађане да нам се званично обрате и предложе локације за постављање паркиралишта за бицикле, за наредну годину, на имејл Предузећа: office@parkingns.rs.